“Butterflies, flowers and honey"

LUMINOUS DASH

“Butterflies, flowers and honey. A mysterious, idyllic, floaty setting. This is not your average love song. For boys who like kissing and girls who like lipgloss – or the other way around”. Dat is de omschrijving die je op You Tube terugvindt als je Lipgloss van Ruby Grace intikt.

Als je geluk hebt, kom je als muziekliefhebber bij wijlen muziek tegen die je omverblaast. Een stem, een artiest of een nummer dat zo een indruk nalaat dat je niet anders kan dan het van de daken schreeuwen. Dat deden we dan ook met de debuutsingle Lipgloss van Ruby Grace tijdens Eigen Kweek van Stu Bru én dit doen we nog eens lichtjes over hier bij Luminous Dash. Wij hebben namelijk een pareltje ontdekt!

Lipgloss in Eigen Kweek

STUBRU

De debuutsingle van Ruby Grace 'Lipgloss' werd zondagavond opgepikt door het progamma Eigen Kweek op StuBru en aangekondigd als dé muzikale ontdekking van de week. 'Haar stem heeft dan ook een heel hoog Amy Winehouse gehalte met een vleugje Lana Del Rey' was alvast één van de leuke commentaren.

Debuutsingle Ruby Grace – “Lipgloss”

DANSENDE BEREN

Jong, zwoel én Belgisch. Drie woorden die (de muziek van) Ruby Grace perfect omschrijven. Ruby Grace is het soloproject van een 20-jarige (!) dame uit Hasselt. Voor dit soloproject stond ze op het podium met Misguided, maar nu besloot ze er dus zelf voor te gaan. Wat het nog straffer maakt, is dat ze alles zelf schrijft, want haar muziek klinkt al uiterst volwassen voor een 20-jarige. Alweer een interessante toevoeging aan de Belgische popwereld, en wie weet zelfs erbuiten, want op “Lipgloss” klinkt Ruby Grace meer dan internationaal...